Chorizo-chips

Ni vet när man har något i kylen som man glömt eller inte orkat täcka med plast och som ligger och blir lite hårt i kanterna efter några dagar och känns SÅDÄR aptitligt? Typ pålägg och ost.

Jag hade ett gäng chorizoskivor som legat i kylen och blivit hårda. Så nu när suget slog till (har inte käkat middag...) såg jag till att ta vara på dem!

In i en plåt på bakplåtspapper. Ringla över olivolja. Peppra på som sjutton med FivePeppers-kvarnen från Santa Maria (?) och in i ugnen (högst upp) i 225 grader max någon minut eller två. Ta ut dem precis när du tror att de kommer brännas om du låter de va inne en sekund till.

Låt svalna och servera med lite basilika på! SÅ SJUKT GOTT!!!

Åh så gott det hade varit om jag haft lite mozzarella på innan de åkte in i ugnen eller parmesan efter ugnen. Nästa gång!



De var godare än de såg ut...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0