Gårdagens LCHF-lunch

Igår gjorde jag en vegetarisk LCHF-lunch som definitivt kommer bli en återkommande favorit! Jag inspirerades av söndagens crepes och gjorde en svampröra med champinjoner, lök, spenat och grädde. Dessutom öste jag på med chilipulver, paprikapulver och en jamaicansk sås som min sambo köpt någon gång som är grym om man vill ha lite mer sting i maten. Den är baserad på habanero-chili och ananas och är så sjukt stark. I en hel panna behövs max 2-3 droppar för att spicea till maten. En gång råkade jag ha i en halv tesked och det gick nästan inte att äta maten!

Åt denna underbara röra tillsammans med lite keso, feta och körsbärstomater. Mums!


 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0